onsdag 16 november 2011

Trailer från Pretty Shitty Kjell DVD:n!!!

Årets julklapp är nog inte en matkasse, utan snarare en rykande punk-dvd från Pretty Shitty Kjell 2! Efter månader av arbete kan vi äntligen presentera en trailer på vår kommande dvd som just nu är under press. Den innehåller 26 låtar som tar dig tillbaka till Fryshuset och även om du inte var där är denna dvd av en sådan grym kvalité att du inte kan välja bort den! Pris: 160 kr + frakt.

Pretty Shitty Kjell 2011. Soon out on DVD. 8 bands, 26 songs, 85 minutes. A must have :) 17 euro + Shipping

Pre-order/Förbeställningar görs via prettyshittykjell@hotmail.com



Enade vi stå.....

Försäljningen av Oi! The Support CD´n har just nu bidragit med 15 000 kr till arrangören av Oi! The Weekend i Karlskrona. Men vi satsar på att få in ännu mer, då förlusten var stor.

En stor eloge till alla er som köpt skivan, man blir stolt över den svenska scenen! Ni som är sugna på ett exemplar av CD´n skickar ett mejl till pstmerch@telia.com och beställer ett ex av plattan. Ett enkelt sätt att ge er support!

Tack igen alla ni som har köpt skivan!!!

måndag 7 november 2011

East End Badoes på PST Records!!

East End Badoes nya vinyl 7:a "Harder Hits For Herberts" kommer att släppas på PST-Records i början på nästa år. Det blir i ett gatefold omslag som även kommer innehålla en cd-variant av 7:an. 4 låtar med original line-upen från 80-talet. Som ni säkert vet är det Terry från London Diehards på sång.


English: We will release a 7" in gatefold that also includes a CD of the record. 4 Brand new songs, recorded by the original line-up from the 80´s. This is a real killer record, a must have! The record will be out in the beginning of next year.


lördag 5 november 2011

Äntligen är dom här!!!

På eftermiddagen i fredags kom singlarna med Antipati och Gatans Lag äntligen till Sverige. Så på Måndag kommer dom att skickas ut till er alla som har förbeställt!
Du kan fortfarande förbeställa båda singlarna till specialpriset 100kr + frakt, gäller fram till Söndag 11/6.
Skicka ett mejl till pstmerch@telia.com och gör din beställning.